avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport personal nedidactic.Buna ziua,sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport personal nedidactic.Buna ziua,sunt angajat al unui liceu ca personal nedidactic si ...

Buna ziua.Sunt angajat al unui liceu ca personal nedidactic si,vreau sa stiu daca am dreptul de a mi se deconta transportul dintr-o zona rurala.Daca da,va rog sa imi spuneti in temeiul carei legi, pentru a putea documenta .Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
GhiNaMar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 23 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CONTRACT COLECTIV DE MUNCĂ UNIC nr. 651 din 28 aprilie 2021 la Nivel de Sector de Activitate Învăţământ Preuniversitar, înregistrat la M.M.P.S.-D.D.S.
art.34
Personalul din învăţământ
beneficiază, conform prevederilor legale în vigoare, şi de următoarele drepturi:
a) decontarea cheltuielilor de transport la şi de la locul de muncă, pentru personalul didactic care are domiciliul sau reşedinţa în afara localităţii unde se află sediul unităţii/instituţiei prevăzute în Anexa nr. 3;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de înmormântare liliana-cornelia liliana-cornelia Există vreo prevedere legală pentru acordarea ajutorului de înmormântare pentru o persoană care lucrează în învăţământul preuniversitar şi şi-a ... (vezi toată discuția)
Profesor titular, as dori sa iau 2 ani de concediu ... MihaelaCDStoica MihaelaCDStoica Bună ziua. Profesor titular, as dori sa iau 2 ani de concediu fara plata si nu gasesc articolul din lege conform caruia se poate. Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)