avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am 3 propriri pe cont,tot salariul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am 3 propriri pe cont,tot salariul de 1700lei, executorul ...

Bună ziua, am 3 propriri pe cont,tot salariul de 1700lei, executorul judecătoresc fiind de la Suceava, mi sa comunicat sa ma deplasez pana acolo cu acte doveditoare, stare materiala ,bunuri imobiliare......însă de 3 ani sunt divorțată, am în întreținere 2 copii din care unul este cu certificat.vreau sa știu este corect să-mi pună proprire pe tot salariul, ca inafara de alocații alt venit nu am....am nevoie de sfaturi mulțumesc frumos și dacă am greșit în descriere ma scuzați
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:35, 2 Decembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea pune limită la poprire. Pentru cele 3 popriri vă poate reține din salariu maxim 50% din venitul net.
Dar dacă salariul îl plimbați în cont bancar, veți avea mult de alergat, multe de lămurit executorul și agenții de la banca, și puteți ajunge chiar la judecată, daca vă reține 100% tot salariul.
De la bancă nu știe că e salariu banii care intră. și virează toată suma către executor.

Notificați executorul, și informați-l că banii care intră în contul bancar, reprezintă venit salarial.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați rezolva foarte simplu, dacă angajatorul v-ar înțelege situația, și v-ar da banii direct în mână. Faceți-i o asemenea propunere angajatorului și rugați-l să vă ajute.

Puteți face și contestație la executare dacă vreți ca banii sa va intre tot în cont, dar procesul poate dura și peste un an. Ce faceți, cu ce trăiți o perioadă atât de lungă de un an, sau chiar și doi ani dacă se declară și apel.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mao nou faceți card negru, care nu este executat puneti angajatorul sa I depună acolo.
Aveți salariu?ca ati scris ca va executa alocațiile?
Alocația nu se poate executa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul bancar roxana11277 roxana11277 Buna ziua, este normal ca banca sa-mi puna ia din salariu si din sa-mi blocheze si contul de salariu, deci ... sa-mi ia tot salariul? (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)