avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament ANL de 18 ani. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament ANL de 18 ani. M-am interesat ...

Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament ANL de 18 ani. M-am interesat la Administratia Domeniului Public de procedura de cumparare si mi-a fost transmis ca pentru a putea fi initiata, este nevoie de acordul tuturor locatarilor. Altfel spus, toti locatarii ar trebui sa doreasca sa si le cumpere pentru a fi scoase la vanzare. Am citit legea, dar nu am gasit un raspuns. Cunoaste cineva domeniul? Ma poate ajuta? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Se poate transfera contractul de inchiriere apartament anl de la parinti la copil? ioana12313 ioana12313 Buna ziua. Detin in chirie un apartament ANL, iar recent am achizitionat un alt apartament prin prima casa. De la primarie mi-au spus ca pot sa pastrez ... (vezi toată discuția)
Spatiul comun din jurul blocului fabbydesign fabbydesign buna ziua. pe un teren mare, s-a construit un bloc, si fiecare apartament din acel bloc are cota parte de teren din jurul blocului(care inseamna trotuar, ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)