avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Autorizare Cod CAEN - Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Autorizare Cod CAEN - Fonduri Europene

Buna ziua!
Doresc sa accesez Fonduri europene pentru a face o investitie verde (conform clarificarilor date de MIPE) si voiam sa va intreb:
1. Pentru a desfasura o activitate de taximetrie (gen UBER, YANGO etc) e in regula daca imi autorizez Cod CAEN - 4939 - Alte transporturi terestre de călători?
2. Pot cumpara pe acest cod CAEN (4939)
- masini hibrid (care intra in categoria cheltuielilor eligibile) si
- statii electrice de incarcare ?
Va multumesc frumos pentru ajutor!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
Ana.33, utilizator

Alte discuții în legătură

Poti fi legal partener uber fara autorizatie taxi ? cristian_alexandru cristian_alexandru Buna ziua. As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in regim de inchiriere wagnerflorin wagnerflorin Buna ziua, Detin o masina clasa business si intentionez sa fac transport persoane in regim de inchiriere, de exemplu, transport de la aeroport, transport ... (vezi toată discuția)