avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... probleme cu firma!!!ce sa fac??
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

probleme cu firma!!!ce sa fac??

buna ziua,
am deschis un SRL in 2006 am functionat pana in 2009.am luat un credit 12000,acum nu mai am de unde sa platesc..ce e de facut????pot sa vand firma la cumparatori de firme cu datorii fara consecinte??sau pot obtine o refinantare pentru a demara iar afacerile??
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 22:12, 11 Ianuarie 2010
Puteti sa vindeti firma, de asemenea va puteti gandi si la o refinantare si ce costuri implica acesta.
VRO a scris:

Puteti sa vindeti firma, de asemenea va puteti gandi si la o refinantare si ce costuri implica acesta.

teoretic da! refinantarea presupune sa aveti pe anul 2009 rezultate financiare pozitive conform datelor contabile, ceea ce nu cred ca este tocmai asa daca sunteti in imposibilitate sa platiti.
De vandut o puteti vinde ca doar si cei care o cumpara doar nu or fi nebuni sa plateasca ci vor incerca sa traga si ei cateva "tunuri". Dar problema este alta in acest caz. La contractarea imprumutului pe firma mai mult ca sigur ca ati semnat ca persoana fizica in solidar cu firma in ceea ce priveste rambursarea datoriei, ceea ce inseamna ca raspundeti in solidar cu aceasta si in caz de neachitare. Deci puteti fi urmarit pentru recupararea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Lichidare sau suspendare srl MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua!Detin un SRL de care nu ma mai pot ocupa deoarece am adus pe lume de curand un copilas.Nu stiu ce pot face cu societatea ,mai ales ca mai am marfa in ... (vezi toată discuția)
Contract brd cesionat catre kredyt incasso manolamirey manolamirey Buna ziua, Numele meu este Manolache M. si ma confrunt cu urmatoarea problema: - in 2011, avand 2 co-debitori am contractat de la BRD un credit de ... (vezi toată discuția)