avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie 2021 Sotia a nascut in 30.09.2019. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie 2021 Sotia a nascut in 30.09.2019. S-a întors ...

Stimulent insertie 2021

Sotia a nascut in 30.09.2019. S-a întors la munca in 26.08.2021. Eu am renuntat la "luna tatalui".
In noiembrie i s-a virat suma de 981 lei reprezentand probabil alocatia, stimulent parțial pe luna august si stimulentul pe o luna.
Am luat legatura cu cei de la Agentia de plati Bucuresti si mi-au comunicat telefonic ca pe luna tatalui NU se ia stimulent de insertie si ca "asa scrie in lege" (oug 111/2010). Desi am solicitat raspuns scris si mentionarea articolelor care stabilesc ca pe luna tatalui nu se ia stimulent, nu am primit nimic.
Ma puteti ajuta cu clarificarea acestor aspecte, va rog.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:27, 10 Decembrie 2021
Nimeni?
Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor - art.12

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Cineva anonim Cineva anonim Buna ziua. Lucrez la salarizare, intr-o institutie publica. Pana in prezent, in cadrul unitatii noastre nu s-a acordat stimulent de insertie pentru nimeni. ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)