avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit în urma prezentării în instanță un an ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit în urma prezentării în instanță un an și 6 luni ...

Am primit în urma prezentării în instanță un an și 6 luni cu suspendare în urma conducerii unui autovehicul sub influenta alcoolului. Întrebarea mea este cu permisul ce se întâmplă fiindcă nu scrie nimic în sentința despre asta.
Cel mai recent răspuns: AdrianZ. , utilizator 16:04, 25 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara permis, baut, accident, furt zaicaioan zaicaioan Buna ziua ...sa incep asa am venit baut acasa am luat cheile de la masina lu cumnatamiu care sta cu mine in aceeasi casa am facut accident FARA VICTIME a venit ... (vezi toată discuția)
Cand pot da din nou de permis? Alin2016 Alin2016 In urma unor prostioare de ale mele am condus sub influenta alcoolului in stare avansata mi sa intocmit dosar penal am fost judecat am primit 1 an si 4 luni ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar Erik_1 Erik_1 Buna ziua, Am avut la inceputul anului un termen de judecat la un dosar penal de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului, ... (vezi toată discuția)