avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Imi pot suspenda activitatea pe perioada restrictiilor ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Imi pot suspenda activitatea pe perioada restrictiilor si sa obtin acel ajutor de stat, cum primesc barurile?

Sunt IF pe constructii si lucrez numai inauntrul locuintelor. Inca nu am depus realizarile pe 2020 si nici declaratia pe 2021 . Dupa ce rezolv aceasta problema, imi pot suspenda activitatea pe perioada restrictiilor si sa obtin acel ajutor de stat, cum primesc barurile?Ma incadrez in aceasta situatie? Mentionez ca la casa de pensii nu am platit nimic niciodata.
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:44, 2 Decembrie 2021
Buna seara
Pentru a beneficia de prev OUG 111/2021 ar trebui sa va incadrati intr-unul din cazurile de restrictie prevazute HG-urile priv starea de alerta. Le puteti consulta si dvs, insa nu cred ca va incadrati in vreunul dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil Cristinel82 Cristinel82 Buna ziua, anul acesta pe 26 decembrie imi expira concediul de crestere copil. Nu am reusit sa prind un loc la o cresa de stat din oras, iar de venituri pentru ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic din 15 mai 2020 SimonescuC SimonescuC Buna dimineata, Va adresez urmatoarea intrebare: Se va mai putea beneficia de indemnizatia de 75% din salariul de baza, suportata din bugetul asigurarilor de ... (vezi toată discuția)