avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua.mi s-au recoltat celule stem la nastere dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua.mi s-au recoltat celule stem la nastere dar ulterior ...

buna ziua.mi s-au recoltat crlule stem la nastere dar ulterior am renuntat la ele.mentionez ca nu am semnat contrat cu firma .dar acum ma tot suna o domna de la firma sa le semnez contractul si o clauza de reziliere de comun acord .nu as dori sa semnez nimic pt ceva ce nu mai dorec.cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:57, 26 Noiembrie 2021
Foarte bine. Achitati si inchideti litigiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract prelevare celule stem la nastere tidaniel tidaniel Buna ziua, Am încheiat un contract de prelevare celule stem la naștere cu o bancă de celule stem din România în urmă cu câteva luni. Banca are ... (vezi toată discuția)