avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ma numesc Marius Basliu si am varsta de 23 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ma numesc Marius Basliu si am varsta de 23 de ani...am ...

Buna seara ma numesc Marius Basliu si am varsta de 23 de ani...am o fetita de un an si trei luni care locueste cu mama ei...eu vreau sa o iau eu dar parinti sotiei mele nu vor sa imi dea copilul...parinti ei sunt neste oameni agresivi si ma tem pentru copilul meu ce as putea sa fac mai simplu si rapid sa imi pot loa copilul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:10, 27 Noiembrie 2021
trebuie sa va adresati judecatoriei sa cereti la locuinta copilului sa fie stabilita la dvs. Sunt f putine sanse sa obtineti asa ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Da dar sotia mea vrea sa vina sa ne mutam inpreuna cu fetita noastra dar parinti ei ma amenita ca nu imi dau fata

gi-jane2 a scris:

trebuie sa va adresati judecatoriei sa cereti la locuinta copilului sa fie stabilita la dvs. Sunt f putine sanse sa obtineti asa ceva.

Ei, na. Mergeti si luati-va sotia si copilul.
Chemati politia la nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa-mi ia fata.. mariana910521 mariana910521 Buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta..St intr-o relatie de 10 ani,si de 4 ani stam intr-un oras...si eu spunandu-i 'sotului meu' ca vreau sa ne mutam in ... (vezi toată discuția)
Buna seara . cum se procedează la divorț (unde este implicat ... Custodie Divort Custodie Divort Buna seara . Cum se procedează la divorț (unde este implicat un copil ) , in legătură cu , custodia , programul tatălui , mai exact se poate divorta (de ... (vezi toată discuția)
Custodie tata sau custodie comuna max_marius max_marius buna ziua ma numesc marius si sunt casatorit de 8 ani avand 2 copii unul de 7,8 ani si unul de 2,9 luni.Lucrurile dintre mine si sotie nu merg cam de un an de ... (vezi toată discuția)