avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Ce pot face dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Ce pot face dacă șeful ...

Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Ce pot face dacă șeful meu nu vrea sa imi dea copia contractului de munca și nici fluturaș? Precizez ca nu semnez niciun stat de plata . Mi-a comunicat ca mi-a mărit salariul pe contractul de munca dar nu mi-a dat sa semnez nimic .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 27 Noiembrie 2021
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii mai mici ca in contract. Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Cum fac sa ma razbun pe o firma de paza care isi bat joc de angajati nerespectand contractele? E o firma de paza care nu platesc nici macar salariul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cum pot reclama un angajator care obliga angajatii ... voicu1986 voicu1986 Buna ziua Cum pot reclama un Angajator care obliga angajatii sa stea peste program,daca refuzi ca angajat suporti consencintele....asa spune el Sunt obligar ... (vezi toată discuția)
Salarizare Buburuzica Buburuzica Unde ne putem adresa daca nu s-a modificat salariul,conform legii in vigoare? (vezi toată discuția)