avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la un spital in judetul Constanta si as avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la un spital in judetul Constanta si as avea nevoie sa ...

Lucrez la un spital in judetul Constanta si as avea nevoie sa ma mut in judetul Bacau.As putea sa ma transfer cu serviciul,s-ar putea gasi o cale legala?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 28 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, in sectorul bugetar operează transferul.

Potrivit art. 32 alin. (1) din Legea nr. 153/2017, ocuparea unui post vacant in sistemul bugetar se poate face si prin transfer, daca se realizeaza de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent. Transferul poate avea loc dupa cum urmeaza:
a) in interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transfera;

b) la cererea persoanei, in urma aprobarii cererii de transfer de catre conducatorul autoritatii sau institutiei publice la care se solicita transferul si de la care se transfera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Bună seara! lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii ... Cristina Daniela Iosub Cristina Daniela Iosub Bună seara! Lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii pot să mă transfer la sediul central fara să susțin examen?Menționez că am 22de ani ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)