Bună ziua,
Ma confrunt cu următoarea situatie:unchiul meu a murit acum câțiva ani și a lăsat mostenire legatara soției sale.As dori sa știu dacă aceasta are drepturi depline asupra casei,dacă poate sa o înstrăineze și ce se va întâmpla după moarte acesteia?Mai exact,poate sa o lase mostenire nepoților ei?Menționez ca unchiul meu mai are 2 frati,care au semnat în favoarea lui.Multumesc!
Fratii unchiului au semnat probabil ca renunta la o mostenire anterioara in favoarea unchiului care a decedat si a lasat testament sotiei sale. Aceasta poate dispune de bunurile mostenirii, inclusiv casa respectiva in mod exclusiv si absolut putand sa faca acte de instrainare pe timpul vietii acesteia sau poate lasa la randul ei testament oricui va considera. In caz ca nu va lasa testament, la decesul acesteia bunurile sale vor fi mostenite conform legii conform claselor de mostenitori in ordinea prevazuta de lege.
Testament
paraschiv mariana
Buna seara,
Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)