avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DECLARATIA 220
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DECLARATIA 220

Am infiintat o intreprindere individuala pe data de 25.11.2009 dar nu am depus declaratia 220 pana la aceasta data(12.01.2010). Ce trebuie sa fac pentru a reglementa situatia? Cand trebuie depusa urmatoarea declaratie?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:16, 12 Ianuarie 2010
:)
Ca PFA, declaratiile se depun astfel (cred ca este la fel si pentru intreprinderile individuale):
- una cu venitul realizat intre 25.11.2009 - 31.12.2009
- una cu venitul estimat pentru 2010.
Termenul de depunere pentru ambele este 15 mai 2010.
In primul an dupa anul inceperii activitatii se depune 220 estimativa ca sa stie statul ce are de impozitat. :rtfm: nu iese niciodata in pierdere
Din 2011 veti depune numai o declaratie (220) cu venitul realizat.
Succes in afaceri!
:luck:
Laura Ciobeica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa caprice caprice buna ziua, un pfa care nu a avut inregistrat niciun venit a primit o notificare de plata de la finante cum ca ar avea de achitat impozit pe venit. Cum sa ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru intreprindere individuala? TDenisa TDenisa Buna ziua! Ce declaratii fiscale se completeaza in cazul I.I si cand se depun( din oct. 2012)? Intreprinderea Indiv.poate elibera facuri pe persoane ... (vezi toată discuția)