avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de problema ...

Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de problema trimiterii pe care o eliberează medicul de familie, pentru investigatii paraclinice (analize obisnuite de laborator): câte trimiteri poate primi acelasi pacient într-un an calendatistic? Trimiterea are valabilitate si în alt județ? Dacă specialistul trimite către medicul de familie o scrisoare medicală, medicul de familie poate refuza sa emită o trimitere, pe motiv ”ca nu este secretara medicului specialist”? - Care este, in acest caz, dreptul pacientului ca asigurat, si care este obligația medicului de familie?

Alte discuții în legătură

Ca asigurat, la câte trimiteri am dreptul anual pentru investigații ... corina51 corina51 Ca asigurat, la câte trimiteri am dreptul anual pentru investigații paraclinice (analize laborator) de la medicul de familie? Fiind cu handicap pot face ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea biletului de trimitere de la medicul de familie ursulici ursulici Buna ziua... nu o data m-am vazut facut mingie de ping-pong intre medicul de familie si specialist (evident, atunci cand acesta din urma functioneaza in alta ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate qwerta qwerta Ordinului MS/CNAS nr. 416/428/2009 Anexa nr. 8, articolul 8, alin. (3), are urmatoarea formulare: \"Casele de asigurari de sanatate deconteaza furnizorilor ... (vezi toată discuția)