avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tergiversare solutionare Petitie/Plangere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tergiversare solutionare Petitie/Plangere

Tergiversare solutionare Petitie/Plangere

Buna ziua,

Daca functionarii unei primarii tergiverseaza solutionarea unei Petitii/Plangere(mai mult de 3 luni de la depunerea ei fara raspuns), si mai mult de atat aduc la cunostinta celor vizati de petitie/plangere identitatea petitionarului caror institutii se poate adresa petitionarul pentru a cere o ancheta si solutionarea petitiei?

Mentionez ca prin tergiversare s-a oferit celor vizati de plangere sa se puna cat de cat in ordine si ca s-a ajuns la concluzia ca petitionarului i-a fost dezvaluita identitatea deoarece a fost contactat si acuzat direct de cei vizati de petitie mentionand cu subiect si predicat ca stiu ca el a facut plangerea.
Cei vizati de petitie nu aveau de unde sa banuiasca identitatea petitionarului deoarece intre acestia nu exista un conflict sau alte contacte care sa conduca la aceasta concluzie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:57, 30 Noiembrie 2021
Puteti face o sesizare ls Avocatul Poporului în general raspund cand primesc adresa din partea instituției respective,o plângere în contencios administrativ etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sã mã plâng pentru cã nu am primit rãspuns de la csm? Just-drept Just-drept In cazul in care am trimis o plangere catre CSM impotriva unui magistrat care in loc sa lucreze si sa respecte legea in vederea solutionarii,bazandu-ma pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii ce revin av.poporului in cazul violarii art.3 din conventie caroll caroll Buna ziua.Am sesizat Avocatul Poporului in legatura cu incalcarea art.3 al Conventiei Drepturilor Omului,respectiv supunerea la rele tramente de catre ... (vezi toată discuția)
Adrese si cereri fara raspuns Hobitzi Hobitzi Am depus in mai multe randuri sesizari sau cereri la consiliul local sau primarie.In general nu se raspunde deloc,sau cu mare intarziere,si raspunsurile sunt ... (vezi toată discuția)