avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat in perioada ...

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat in perioada nov. 1996-oct 2004 in invatamant ( personal nedidactic) cu 0.5 norma. Urmeaza sa ma pensionez si va rog sa_mi spuneti daca perioada asta se calculeaza doar la jumatate ca vechime in munca .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:44, 3 Decembrie 2021
Da, se calculeaza doar la jumatate ca vechime in munca .
Va multumesc. Revin cu o intrebare. De ce reducere beneficiez la vârsta de pensionare, daca in perioada 01.12.1985-01.03.1991 am fost incadrata in grupa a II-a de munca? O seara frumoasa! Multumesc!
Beneficiati de reducerea vârstei standard de pensionare cu: 1 an și 8 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul punctajului la pensie pentru grupele i si ii de munca iulianw iulianw Ma poate lamuri cineva cum se calculeaza plata pensiei pentru grupele de munca 1 si 2 ? Peste tot se mentioneaza doar reducerea varstei de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie acinom acinom Buna ziua, Sunt nascuta in iunie 1951. Intre 1972-1996 am lucrat cu timp normal de 8 ore pe zi.(24 ani) Intre 1996-2003 am fost pensionata pe caz de ... (vezi toată discuția)
Ne mai pensionam? Viorica.1956 Viorica.1956 Buna ziua, vreau sa stiu si eu daca se poate cand ma pot pensiona in conditiile urmatoare: voi face 58 de ani pe 11 august, am lucrat la Semanatoarea unde am ... (vezi toată discuția)