avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societatea intermediara are nevoie de autorizatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societatea intermediara are nevoie de autorizatie sanitar veterinara?

Buna ziua,
Va supun atentiei urmatoarea speta:avem un client in Italia, pentru acest client intermediem o marfa de origine animala. Clientul imi comunica ca pe langa autorizatia sanitar veterinara a producatorului, ii trebuie si autorizatia sanitar veterinara a noastra, desi noi suntem doar intermediari,iar marfa se transmite de la producator direct catre clientul din Italia.
Ma puteti ajuta sa lamuresc aceasta problema?Societatea intermediara are nevoie de autorizatie sanitar veterinara ,si daca da ce demersuri ar trebui intreprinse?
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Marfa expirata andryzs andryzs Buna ziua Avem o unitate cu activitate de comerti cu amanuntul si comercializam produse de origine animala (salate cu pui ambalat ) si va rog sa-mi ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie catering MariusZ MariusZ Salut! Am o nelamurire legata de autorizatiile in ceea ce priveste cateringul. Are dreptul orice restaurant cu activitate normala sa efectueze si catering sau ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara congelate vioalex8 vioalex8 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma lamuriti cu -a aduce produse de origine animala congelate dintr-o tara membra UE se numeste import sau ... (vezi toată discuția)