Salut! Am o nelamurire legata de autorizatiile in ceea ce priveste cateringul. Are dreptul orice restaurant cu activitate normala sa efectueze si catering sau este nevoie de o alta autorizatie? De asemenea, este nevoie de o autorizatie speciala pentru transportul alimentelor, avand in vedere ca aceasta operatiune ar fi efectuata de o alta firma (o firma specializata doar pe livrari), dar care nu are niciun amestec in preparera si ambalarea produseleor? Multumesc anticipat.
Probabil nu am fost indeajuns de explicit. Firma de livrari este in curs de infiintare, deci este tot la inceput si nu stiu exact daca au nevoie de o autoriaztie sanitar-veterinara pentru a efectua transportul, tinand cont de cele mentionate mai sus (nu au niciun amestec in preparare si impachetare, doar transport in cutii speciale). Cealalta problema este lamurita, trebuie autorizatie speciala pentru operatiuni de catering. Multumesc.
Buna,
in legislatia sanitara veterinara este prevazut ca mijloacele de transport sunt autorizate de catre ei fie pentru produsele de origine animala fie pt prod de origine nonanimala.
Norme ptr catering
hambra
exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering???
ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)