avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... buna ziua am cerut proiectantului o locuinta cu fatada ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

buna ziua am cerut proiectantului o locuinta cu fatada spre E ...

buna ziua
am cerut proiectantului o locuinta cu fatada spre S si el a proiectat spre N
am cerut zid BCA si planseu grinzi de lemn ,el a proiectat zidarie caramida si planseu beton
eu scara interioara de lemn ,el de beton
eu centrala electrica cu incalzire in pardosela ,el centrala gaze cu calorifere
se pot modifica prin DISPOZITIE DE SANTIER sau imi trebuie un nou proiect
nu am inceput constructia
multumesc,cu stima,
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
barbu adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Este necesara autorizatia de constructie pentru renovare casa paianta( lemn+caramida)? EvelyneEve EvelyneEve Doresc sa renovez locuinta primita mostenire care este construita din paianta( lemn+caramida) , fundatie piatra, grinzi lemn. As dori sa stiu daca pentru acest ... (vezi toată discuția)
Modificare in apartament bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua tuturor, Am nevoie de o parere in ceea ce priveste o viitoare actiune de-a mea. Pe scurt, doresc sa efectuez o mica modificare in apartament. ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizatie constructie? _Alin_ _Alin_ O casa, cabana de lemn pe piloni necesita autorizatie de constructie? Am discutat cu unii din prietenii mei despre case, proiecte, materiale, s.a.m.d., ... (vezi toată discuția)