avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce spune legea in cazul caselor insiruite referitor la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce spune legea in cazul caselor insiruite referitor la peretii ...

Ce spune legea in cazul caselor insiruite referitor la peretii despartitori dintre ele? Unde o pot gasi?

Ideea este ca stau la o insiruita care are pereti dubli, dar aceeasi placa si se aude tot tot de la vecini. Vreau sa stiu daca legea prevede sa fie si placa despartita.

Alte discuții în legătură

Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pt amenajare camera in podul unui duplex? ovidiu1984 ovidiu1984 Buna ziua, Stau intr-un duplex pe parter, are o placa de beton care desparte parterul de pod.Podul este unu mai inalt,despartit de un perete de caramida de ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse casa Flor1202 Flor1202 Bună ziua! Am și eu următoarea situație. În iunie 2017 am achiziționat o casa la curte într-un duplex. Pana acum o luna nu am avut vecini și nu am ... (vezi toată discuția)