avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lovire masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lovire masina

buna ziua. am urmatoarea problema : am parcat masina pe prima banda de circulate, pe un bulevard mare din bucuresti, blocand o masina parcata regulametar acolo. cand m-am intors la masina am gasit-o lovita de cel pe care l-am blocat . am gasit si prorpietarul care a recunoscut , dar care nu vrea sa mearga la politie si nici la asigurari pentru ca , spune el , ca eu sunt vinovat si ca el nu a patit nimic la masina . cum se procedeaza in acest caz ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:08, 12 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Sesizati politia rutiera competenta in asemenea situatie. Va prezentati la biroul accidente auto din cadrul Serviciului circulatie si declarati cele intamplate, numarul de inmatriculare a autovehicolului implicat .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesigur de vinovatie intr-un accident de masina mariusbesu mariusbesu Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in care masina pe care o conduceam a fost lovita de o masina \\"Scoala\\". Mai jos voi descrie ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru circulatie pe contrasens marius_92 marius_92 Bună seara! Săptămâna trecută am fost sancţionat cu puncte penalizare, amendă contravenţională şi suspendarea permisului pentru o perioadă de 60 de ... (vezi toată discuția)
Autor moral adrianpuia adrianpuia am urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu avarii. deplasandu-ma pe banda 1, mi-a fost taiata calea de catre o alta masina, ... (vezi toată discuția)