avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o intrebare am atașat 2 poze ca sa nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o intrebare am atașat 2 poze ca sa nu spun ceva ...

Buna ziua! Am o intrebare am atașat 2 poze ca sa nu spun ceva gresit. Imi pot recupera permisul de conducere?
[ link extern ]
[ link extern ]
Deocamdată nu, vad ca e declarat apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o întrebare simplă, o persoana dintr-un sat a ... edw777 edw777 Buna ziua. Am o întrebare simplă, o persoana dintr-un sat a fost prinsa conducând cu permis de conducere suspendat, i s a întocmit dosar penal pt 335 din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si sarbatori fericite, am o intrebare anul trecut am ... alexandrupowge alexandrupowge Buna ziua si sarbatori fericite, am o intrebare anul trecut am facut o contestatie la un proces verbal cu o suspendare de 60 de zile, eu am primit permisul ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis pana se dovedeste ca sunt nevinovat ViceSTG ViceSTG Buna ziua! In data de 24.07.2023 conduceam si am tamponat un vehicul parcat neregulamentar, jumatate pe banda mea de mers, jumatate pe trotuar. L-am \"sters\" ... (vezi toată discuția)