avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am o întrebare simplă, o persoana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am o întrebare simplă, o persoana dintr-un sat a ...

Buna ziua. Am o întrebare simplă, o persoana dintr-un sat a fost prinsa conducând cu permis de conducere suspendat, i s a întocmit dosar penal pt 335 din ncp. S a făcut apel și s a "soluționat" așa : [ link extern ]

A fost condamnat la 10 luni cu suspendare

Este posibil ca acea persoana sa își fi recuperat permisul de conducere? Pentru ca observ ca circula fara probleme și tind sa cred ca tot fără permis . Dpdv legal exista vreo șansă sa aibă permis acum, nu a fost anulat?sau nu e decizia definitiva?
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
edw777, utilizator
Din ce vad, persoana respectiva nu a fost condamnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis anulat, consecinte? RzvC RzvC Permis suspendat 90 de zile, in a 87-a zi oprit de politie si intocmit dosar penal pt conducere cu permis suspendat, data de 06.08.2018, am incheiat procesul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere tractor Utilizator298 Utilizator298 Am fost prins conducând un tractor pentru care mi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui tractor cu permis necorespunzător. Pot obține achitarea? ... (vezi toată discuția)