avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dacă banca mi-a pus ipotecă pe apartament, după ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dacă banca mi-a pus ipotecă pe apartament, după ce am achitat ...

Dacă banca mi-a pus ipotecă pe apartament, după ce am achitat creditul,banca nu are obligația să-mi ridice ipoteca? Mulțumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: nrista2000 , utilizator 13:09, 7 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ati fost in intarziere cu creditul?
Sigur e vb de ipoteca ?

gi-jane2 a scris:

ati fost in intarziere cu creditul?
Sigur e vb de ipoteca ?

Creditul a fost achitat integral acum peste 10 ani....dar nu am avut nevoie de cf . Acum am observat. Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)
Excrocherie cu apartamente care nu s-au mai construit in galati atan atan Buna ziua, Am achitat integral in 2008 un apartament care urma a se construi. Dezvoltatorul a intrat in reorganizare judiciara, apartamentele nu au mai fost ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)