avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte am nevoie pentru vanzare lucru crosetat manual ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte am nevoie pentru vanzare lucru crosetat manual pe Etsy?

Vreau sa deschid un magazin online pe etsy pe care sa vand diferite decoratii/accesorii/jucarii crosetate manual. Nu am gasit nicaieri ca Etsy ti-ar cere PFA sau SRL. SRL costa prea mult pentru un magazin start-up online iar pentru PFA nici nu stiu de unde as obtine certificate pentru crosetat. Pot sa nu fac SRL/PFA si doar sa completez o declaratie de venit sau ceva de acest tip? Ce documente/acte am nevoie sa fac acest magazin pe Etsy?
Buna ziua,

Daca vanzarea produselor nu este una ocazionala, trebuie sa detineti o forma de exercitare a activitatii comerciale.

Deschiderea unui SRL nu este costisitoare.

Dumneavoastra doriti sa deschideti un magazin, in spatiul virtual.

Aveti in vedere normele GDPR, precum si termenii si conditiile, prin care este reglementata activitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. dacă am deschis un magazin online pe etsy, dar ... Rux245 Rux245 Bună seara. Dacă am deschis un magazin online pe Etsy, dar nu livrez fizic vreun produs (fac etalari de tarot) cum trebuie să procedez? Trebuie să deschid ... (vezi toată discuția)
Este legal sa creez un produse acasa si sa le vand pe olx? Davidd01 Davidd01 Este legal sa creez produse acasa si sa le vand pe olx de exemplu in mod regulat? Sa-i fac reclama si tot? E nevoie sa-mi deschid o firma pentru asta? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa imi fac pfa? vintagesoul vintagesoul Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti pentru ce forma legala ar trebui sa optez daca doresc sa desfasor urmatoarea activitate : doresc sa achizitionez din ... (vezi toată discuția)