avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce insemna dobinda legala .?...am gasit un site unde ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce insemna dobinda legala .?...am gasit un site unde pti sa o ...

Ce insemna dobinda legala .?...am gasit un site unde pti sa o calculazi dar apare acolosi o dobinda legala penalizatoare .....care este de fapt dobinda legala care se poate cere la execurarea silita ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:56, 27 Decembrie 2021
Dobanda legala inseamna ca este o dobanda este stabilita prin lege (acolo unde nu este stabilita prin conventie). La executarea silita, in functie de hotararea judecatoreasca, de titlu si de calitatea partilor, dupa caz. Calculatoarele de dobanda pe care le-ati gasit dvs pe net, sunt bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda legala. paragois paragois Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si investita cu titlu executriu,obliga paratul la plata unei sume de bani.Mergand la un executor pentru a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru debit laur50 laur50 Buna ziua, Pentru a recupera datoriile acumulate prin neplata cheltuililor comune de intretinere, am actionat in instanta debitorul iar instanta , dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Asociatii propietari-calcul penalitati debit aflat in executare silita PiciPustiu PiciPustiu Buna ziua, In anul 2013 am semnat un acord de mediere. Imi luam angajamentul ca intr-un an de zile sa achit debitul. Nu am putut respecta acest angajament si ... (vezi toată discuția)