avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrarea contabila bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrarea contabila bar

Buna ziua. Detin un bar, intreprindere familiala si as vrea sa ma lamuresc care este contabilitatea primara pe care trebuie sa o gestionez. La bar nu facem cocktail-uri sau cafea `mai complicata`, vindem bauturi la sticla, vin la pahar sau bauturi alcoolice la 100 de grame. Inafara de NIR ce alte registre ar trebui sa mai tin? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 18:37, 6 Decembrie 2021
Buna seara,

Trebuie sa întocmiți NIR și bonuri de consum. In baza consumului din bonuri se înregistrează descărcarea de gestiune pentru băuturile vândute. De asemenea tr sa emiteți bon fiscal clienților. Anual cel puțin, faceți inventar cu produsele aflate pe stoc, produse expirate etc. și reglați cu evidențele contabile astfel încât să aveți corespondenta cu ce e in gestiune fizic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)