avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Buna ziua,as avea o intrebare.: Am un apartament pe care il detin in proportie de 5/8,restul de 3/8 fiind detinut de fiica mea dupa decesul soțului meu,tatal fiicei mele. Mai am un fiu dintr o alta casatorie. Pot trece cumva tot apartamentul pe fiica mea( sa fie ea unic proprietar),si daca da,prin ce metodă? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:14, 6 Decembrie 2021
Printr-un act de partaj. Dvs ii lăsați întregul apartament, iar fiica va achita o sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!ma poate mosteni fiica mea,dupa decesul meu ,daca :in ... aura m 1 aura m 1 Buna ziua!Ma poate mosteni fiica mea,dupa decesul meu ,daca :In prima etapa,accepta mostenirea lasata prin testament de sotul meu decedat recent,care nu este ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul sotului eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Sotul meu a decedat in urma cu 15 ani. In timpul casatoriei noi am cumparat un apartament. Mentionez ca noi nu am avut copii impreuna,insa sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)