Buna seara. am un contract de vanzare cumparare pe numele mamei din anul 1957.cei de la primarie i-au reconstituit alt amplasament deoarece in extrasul de carte funciara figureaza vecinatati diferite fata de ceea ce este trecut in contract iar suprafata este impartita in doua categori respectiv o parte mai mica in intravilan iar diferenta in extravilan,in contract scrie suprafata totala ca loc de casa terenul fiind viran.intrebarea mea este urmatoarea cum pot identifica corect amplasamentul trenului .pentru ca in contract sunt trecuti doar vecinii.
Buna ziua Exista o expertiza topo judiciara si un proces verbal de punere in posesie,problema fiind ca nu se potrivesc vecinatatile fiind vorba de aceiasi suprafata dar amplasamente diferite.Expertiza a fost facuta in anul 2012 ,iar masuratorile pentru cadastru sistematic in martie 2021.Intrebarea este care varianta sa o iau in calcul.deoarece la masuratoarea pentru cadastru sistematic nu am fost prezent[lipsa comunicare]deci nu stiu nici amplasamentul si nici ce acte i-au pus la dispozitie cadastristului cei de la primarie.
Ordinul ancpi 134/2009
potyi
Buna ziua,
Avem de facut o rectificare CF, terenul inscris in CF este mai mic decat masuratorile actuale topo . Inainte sa apara acest ordin rectifcarea se ... (vezi toată discuția)