avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,sunt persoana cu handicap si as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,sunt persoana cu handicap si as dori sa stiu daca ...

Buna seara,sunt persoana cu handicap si as dori sa stiu daca sunt angajat la doua companii diferite,ambele sunt scutite de plata unui salar minim?Mentionez ca ambele firme au peste 400 de angajati fiecare

Alte discuții în legătură

Despre salarizare Mihai030 Mihai030 Buna seara, am si eu o nelamurire in legatura cu calculul salariilor: am un venit brut de 5969 lei si detin certificat de handicap. Imi puteti spune care ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Salariat cu handicap este scutit de impozit si la func de baza si in afara fc baza? mariamarineci mariamarineci Buna ziua! O persoana cu handicap grav sau accentuat care beneficiaza de scutire de impozit pe salariu, este angajat la doua locuri de munca, unul cu functia ... (vezi toată discuția)