avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recipisa de consemnare a cautiunii
Discuție deschisă în Executare silită

Recipisa de consemnare a cautiunii

Am contestat in instanță titlul executoriu emis de fisc. Am achitat cauțiunea cerută in cont la CEC, plata făcută din contul unei firmei. La explicații am trecut cauțiune, am specificat nr dosar executare, beneficiar judecătoria.
Mi se solicita acum sa depun la dosar si recipisa de consemnare a cautiunii.
Nu stiu ce trebuie să mai fac, eu am transmis electronic OP-ul.
Ce altceva trebuie sa mai depun la dosar.
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 17:54, 7 Decembrie 2021
Solicitati la banca recipisa de consemnare si o depuneti la instanta, in copie, semnata si cu mențiunea "conform cu originalul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune dosar de executare silita kem kem Buna ziua. Intampin urmatoarea situatie : intr-un dosar de executare silita [b]am consemnat la dispozitia executorului intreaga suma, inclusiv cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Restituirea recepisei handsu handsu Pe ce temei poate fi restituita recepisa de plata a unei cautiuni ordonate de instanta intr-o cauza de infiintarea popririi asiguratorie , si ce rost ar ... (vezi toată discuția)
Cautiune IrinaAndries IrinaAndries Buna ziua. Intr-o cauza civila avand ca obiect contestatie la executare a fost depusa o suma cu titlu de cautiune pentru suspendarea executarii silite. Ce se ... (vezi toată discuția)