avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Pe 04 /11 /2021 mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Pe 04 /11 /2021 mi-a fost suspendat permisul de conducere ...

Bună ziua! Pe 04 /11 /2021 mi-a fost suspendat permisul de conducere 30 zile în Italia. A trecut termenul de suspendare și nu l-am primit. Sunt șofer profesionist și depind de el. Ce pot face pentru a-l recupera? Sau pot să-l dau pierdut pentru a mi se elibera altul?

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa irevocabil, permis predat - de cand incepe perioada de suspendare? ionescuioan ionescuioan buna ziua!..In.24 03 2010 eliberare dovada de circulatie pt, 15 zile cu drept de circulatie pina 08 04 2010...(.din 09 04 2010 incepe suspendarea pina pe data ... (vezi toată discuția)
Predare permis hotărâre definitiva c0sminvl c0sminvl Bună ziua, am avut în proces pt depășirea vitezei încă din 2017, am pierdut la fond am facut apel, acum am pierdut și apelul hotărârea find definitiva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea ... xxx84 xxx84 buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea conducerii un automobil sub influenta bauturilor alcolice rezultatul fiind 0.42 etilotest am ... (vezi toată discuția)