avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea ...

buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea conducerii un automobil sub influenta bauturilor alcolice rezultatul fiind 0.42 etilotest am fost oprit de un echipaj al politiei pentru viteza iar viteza rezultata fiind 105 km la ora la limita de 50 de km la ora am fost la spital pentru probe de sange mia venit rezultatul la sange fiind de 1.04 la prima si l a doua 1.43 mentionez ca sunt sofer pe tir mai am vreo sansa ca sa nu mi se anuleze permisul de conducere aceasta meserie ami aduce venitul lunar in casa alta meserie nu cunosc am si 5 copii minori acasa cu dreptul de recunoastere a vinovatiei am sansa sa nu mi se anuleze permisul de conducere?
Cel mai recent răspuns: xxx84 , utilizator 10:37, 30 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
In cazul unei condamnari, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat si sperati sa obtineti o solutie care sa nu presupuna condamnarea.

Bună ziua revin și eu cu o problemă la dosarul meu am angajat avocat ptr aparare în iarna anului trecut am apelat la dreptul de recunoastere a vinovăției fapt care nu sa aprobat de catre procuror am primit rechizitoriu la adresă pe data de 04 04 2021 pe urmă mi sa adus la cunoștință că urmează începerea judecăți dar de la ultima cominicare nu sa mai facut nimic adică din 04.04.2021 as dorii sa știu un asemenea proces cam cît ar dura menționez că sa trecut de camera preeliminară de 3 luni și încă nu am fost chemat la proces
Menționez că doar am fost oprit de polițist nu am avut victime nu am avut accident doar atît

Este posibil să mai recuperez permisu ?


Nefericitul eveniment sa întîmplat pe data de 12.08.2020
Am aproape 1 an de atunci depind de acest permis este pîinea mea altă meserie nu cunosc sunt șofer pe TIR

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
In cazul unei condamnari, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat si sperati sa obtineti o solutie care sa nu presupuna condamnarea.



Nu inteleg, daca aveti avocat angajat de ce nu discutati cu el aceasta situatie?
Vi s-a comunicat incheiarea din camera preliminara?
Da mi sa comunicat începerea judecăti dar pînă la momentul de față nimic, camera preeliminară sa pronunțat din luna 04.2021,
Nu știu de ce durează soluționarea atît de mult ,iar legat de avocatul meu am impresia că nu prea își face treaba situația cazului îl are din luna 08.2020 lucru care nu prea a făcut mai nimic. Dar eu sper la o soluție fără condamnare am dus dovezi foarte multe la dosar iar legat de situația asta neplăcută am fost nevoit să o fac pentru a-mi salva copilul am fost conștient de riscul la care ma-m supus dar dumnezeu nu a fost cu mine în accea seară
Sunt șofer profesionist știu cu ce se mănîncă șoferia, nu sunt de acord cu alcolul la volan dar cum am relatat mai sus nu am avut cale de mijloc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg, daca aveti avocat angajat de ce nu discutati cu el aceasta situatie?
Vi s-a comunicat incheiarea din camera preliminara?

Alte discuții în legătură

Am și eu o problema legata de conducerea unui autovehicul sub ... Manyxx84 Manyxx84 Am și eu o problema legata de conducerea unui autovehicul sub influența alcolului 0.42 în aerul ecpirat situatia sa întâmplat anul acesta in august am ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)