avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea ...

buna ziua sunt si eu in cauza unei situatii neplacute in vederea conducerii un automobil sub influenta bauturilor alcolice rezultatul fiind 0.42 etilotest am fost oprit de un echipaj al politiei pentru viteza iar viteza rezultata fiind 105 km la ora la limita de 50 de km la ora am fost la spital pentru probe de sange mia venit rezultatul la sange fiind de 1.04 la prima si l a doua 1.43 mentionez ca sunt sofer pe tir mai am vreo sansa ca sa nu mi se anuleze permisul de conducere aceasta meserie ami aduce venitul lunar in casa alta meserie nu cunosc am si 5 copii minori acasa cu dreptul de recunoastere a vinovatiei am sansa sa nu mi se anuleze permisul de conducere?
Cel mai recent răspuns: xxx84 , utilizator 10:37, 30 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o problema legata de conducerea unui autovehicul sub ... Manyxx84 Manyxx84 Am și eu o problema legata de conducerea unui autovehicul sub influența alcolului 0.42 în aerul ecpirat situatia sa întâmplat anul acesta in august am ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului Feeric2k18 Feeric2k18 Buna ziua. In urma cu doi ani, am condus un autovehicul neavand permis de conducere, si eram sub influenta unei cantitati mici de canabis. In urma incidentului ... (vezi toată discuția)