avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum este procedura pentru transferarea unei suprafete ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum este procedura pentru transferarea unei suprafete de teren ...

Cum este procedura pentru transferarea unei suprafete de teren de la un arendas cu care a expirat contractul ,la alt arendas ,cu care am semnat contract nou?
Mentionez ca primul nu vrea sa finalizeze,in ciuda solicitarii mele scrise in urma cu un an si revenirii actuale .
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren dritaS dritaS Am un teren de 3 ha dat in arenda pe o perioada de 5 ani (sunt in anul doi de contract)si doresc sa-l vand . Pot sa-l vand? (vezi toată discuția)
Contract de arenda Magdalena09 Magdalena09 Buna ziua. Am primit o adresa prin care se solicita rezolvarea urmatoarei situatii: in anul 2009 a fost incheiat un contract de arenda cu x. Arendatorul a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)