avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere - divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere - divort

va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat. in urma cu un an am obtinut cu chirie un apartament cu doua camere construit prin ANL, titular de contract fiind eu. in prezent am deschis actiune pentru divort. ce se intampla cu locuinta? instanta ma poate obliga sa-l primesc in locuinta pe fostul sot? trebuie sa introduc actiune pentru evacuare?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 09:08, 31 August 2006
puteti solicita atribuirea apartamentului invocand motive ca: nu aveti alta locuinta, alte posibilitati, contactul este pe numele dvs., dvs. ati platiti chiria, ati adus imbunatatiri, etc. In general instanta atribuie locuinta sotiei dar nu e o regula. Depinde de cat de bine va fundamentati cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj locuinta chirie igabriel igabriel vreem sa divortam pe cale amiabila.din casatorie au rezultat doi copii, din care unul este minor.locuim intr-o locuinta cu chirie.In cazul partajului ,cine ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)