avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata poprire

Buna ziua,am si eu o intrebare legata de o proprire.
In luna iunie mi s a pus o poprire de catre Primarie iar in luna noiembrie s a platit ultima transa de bani.
Acum cateva zile am fost la o alta banca fata de cea unde am avut poprirea si am dorit sa mi fac un alt card.Acolo am aflat ca nu mi se poate face un card pentru ca apar cu o proprire.Am fost la primarie sa intreb ce se intampla si de ce eu inca mai apar cu proprire iar raspunsul lor a fost acela ca eu nu am platit toata suma care a fost la poprire.Am fost acasa si am scos extrasele de cont pe toata perioada cand am avut proprirea si asa le am dovedit ca eu am platit toata poprirea.Cand am revenit la primarie am aflat ca la ei nu apare o suma platita din octombrie si ultima din noiembrie si ca ei nu mi pot oferi niciun document din care sa reiasa ca eu am platit toata suma si ca trebuie sa verificire la contabilitate sa vada unde sunt banii.Am sunat si la banca si mi au spus sa ma duc cu extrasele de cont.Cum as putea sa rezolv situatia aceasta?Mi s a cerut un numar de telefon de la primarie si ca ma vor suna ei,au trecut cateva zile si eu inca astept
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
ComaniciGabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 17:50, 7 Decembrie 2021
Bună ziua! Extrasele de cont atesra faptul că ati achitat, asadar, faceti o adresa scrisa prin intermediul căreia sa va comunice in scris situatia popririi. Având în vedere ca debitul este achitat integral, in situația in care nu vor opera stingerea creantei, le puneti in vedere ca mergeti pe cale judiciară pentru transarea problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar, amenzi, primarie, persoana fizica maloscosmin maloscosmin Buna ziua , astazi am primit o instiintare de la banca cum ca m-i s-a pus poprire pe cont de catre primarie , neavand amenzile platite. Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)