avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CONTRACT VANZARE DREPTURI AUTOR NFT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CONTRACT VANZARE DREPTURI AUTOR NFT

Salut! Context: doresc să fac un contract de colaborare, pe baza căruia ar fi următoarele: COLABORATORUL (eu) se angajează să facă o serie lucrări artistice, BENEFICIARUL (cealaltă parte a contractului) se angajează să le hosteze, să facă marketing și să le vândă pe o platformă online NFT. Pe urma vânzărilor după ce eu îi fac lucrările, eu ar trebui să primesc 50% din sumă, iar Beneficiarul 50%. Întrebarea este: CUM MĂ ASIGUR CĂ DUPĂ TERMINAREA CONTRACTULUI PE PERIOADĂ DETERMINATĂ BENEFICIARUL NU-MI VA VINDE LUCRĂRILE PE ALTE PLATFORME ONLINE DACĂ ACESTEA NU SE VÂND PE DURATA CONTRACTULUI PREZENT și CUM MĂ ASIGUR CĂ EU VOI PRIMI SUMA DE 50% DIN ORICE VÂNZARE PE TERMEN NELIMITAT/PÂNĂ CÂND LUCRĂRILE SE VÂND? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vladmuresan , utilizator 10:13, 10 Decembrie 2021
Buna ziua,

Mentionati ca lucrarile efectuate sunt protejate de autor, iar instrainarea lor este efectuata doar cu acordul scris, prealabil, al dumneavoastra.

Acestea sunt creatiile dumneavoastra, sunt protejate de drepturile de autor.

Contractul trebuie conceput de un avocat, pentru a cuprinde clauzele necesare.

Comisionul aferent contractului poate fi platit esalonat, in functie de prestatia realizata.


Puteti solicita o rata mai mare, care sa fie specificata in concrat, inainte de a preda prima lucrare, spre exemplu.

Daca detineti un site, in care expuneti activitatea prestata, oferind serviciile dumneavoatra, trebuie sa reglementati termenii si conditiile de utilizare, care, in esenta, reprezinta contractul incheiat la distanta, fara prezenta simultana a partilor.

Totodata, aveti in vedere politica de confidentialitate si politica privind fisierle tip COOKIE.

Mulțumesc! Am să mă uit pentru a afla mai multe detalii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejare drepturi autor site Yazzz557 Yazzz557 Buna ziua, Am creat un site pe o idee proprie si inainte de a-l lansa, va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de protejarea acestuia ca nume si continut. Cum ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai avantajoasa dar si legala forma de colaborare? cristalinhr cristalinhr Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul vostru: O agentie de publicitate ( cod caen 7311 ) promoveaza in social media diversi clienti prin vizualuri, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)