avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Credit ipotecar. Bună, Am nevoie să mă ajutați cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Credit ipotecar. Bună, Am nevoie să mă ajutați cu pașii care trebuie urmați ...

Bună,
Am nevoie să mă ajutați cu pașii care trebuie urmați pentru următoarea situație.
As vrea sa cumpăr o casa prin credit ipotecar. Am făcut precontractul de vânzare cumpărare, am dus toate acele la banca,dosarul se afla la juridic.
Nu prea am înțeles ce urmează să facem după ce dosarul este aprobat.
Îmi poate explica cineva ce urmează, adică mersul la notar,ce acte mai trebuie, cum se procedează cu plata?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii care trebuie urmați pentru achiziționarea unei locuințe prin credit ipotecar? stelian_1981 stelian_1981 Bună....sânt pe pasul de a cumpăra un apartament prin credit ipotecar....am depus actele mele și a soției cu salariu la banca ,e totul în regulă ne ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu credit ipotecar miro56ro miro56ro buna Sint viitorul vanzator al unui apartament. Cumparatorul pe care l-am gasit, face credit ipotecar. Care este procedura, mai bine zis ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)