avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare cumparare cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare cumparare cu credit ipotecar

buna
Sint viitorul vanzator al unui apartament. Cumparatorul pe care l-am gasit, face credit ipotecar.
Care este procedura, mai bine zis ce trebuie sa fac eu.
Este obligatoriu sa fac si un precontract, chiar nu stiu cum se procedeaza, n-am mai vandut si nici n-am cumparat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:55, 11 Aprilie 2017
Mergeti impreuna cu cel care cumpara la notar. Notarul o sa va spuna ce acte trebuie sa prezinte fiecare parte si care sunt pasii.
Cumparatorul merge la banca si solicita creditul iar banca o sa-i solicite anumite date personale si date despre apartamentul pe care vrea sa-l cumpere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare apartament ipotecat ovicon ovicon Buna seara! Doresc sa cumpăr un apartament ipotecat la o bancă. Stiu ca trebuie sa existe acordul creditorului ipotecar pentru înstrăinare. Problema este ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii care trebuie urmați pentru achiziționarea unei locuințe prin credit ipotecar? stelian_1981 stelian_1981 Bună....sânt pe pasul de a cumpăra un apartament prin credit ipotecar....am depus actele mele și a soției cu salariu la banca ,e totul în regulă ne ... (vezi toată discuția)
Ghid cumparare casa, prima casa :) cyan cyan Ma poate indruma cineva care sunt pasii in achizitionarea unei locuinte prin programul \\"Prima casa\\" fara a exista probleme cu vanzatorul sau eventuali alti ... (vezi toată discuția)