avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua . Am lucrat 10 ani neîntrerupt la aceiași ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua . Am lucrat 10 ani neîntrerupt la aceiași firma , ...

Buna ziua . Am lucrat 10 ani neîntrerupt la aceiași firma , nu au fost achitate contribuțiile obligatorii financiare pentru dosar pensie aproape 4 ani . Cum pot sa oblig firma sa -mi plătească acea perioadă ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 8 Decembrie 2021
Printr-o acțiune în instanță sau incercati sa apelați la mediere.

De asemenea, puteți sesiza ANAF-ul.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii la stat referitoare la salarii Monaserban Monaserban Buna ziua cum as putea sa stiu daca compania unde lucrez a virat contributiile la Stat ? Precizez ca nu am primit salariu de 4 luni si au refuzat sa imi de-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul nicuhantig nicuhantig Sint angajat de 2 ani la o firma de transport in functie de Manager Transport firma fiind din Bucuresti si patronii din Spania.Masinile sant inscrise pe Buc. ... (vezi toată discuția)
Sclav in 2014 iulian_vlc iulian_vlc Salut, am nevoie de ajutor, sunt mai in varsta dar nu am mai avut asemenea probleme, sunt angajat cu carte de munca, va rog sa ma indrumati. Firma, refuza ... (vezi toată discuția)