avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!! Sunt căsătorită cu cetățean român ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!! Sunt căsătorită cu cetățean român iar eu sunt ...

Buna ziua!! Sunt căsătorită cu cetățean român iar eu sunt din Basarabia , avem împreună un copil de un an și două luni,soțul este foarte agresiv mă amenința și mă jignește foarte mult.... As dori sa divorțez de el doar că nustiu cum sa procedez pentru că vreau că să rămână copilul cu mine și să nu fiu iarăși amenințată că-mi ia copilul și că nu voi avea liniște daca nu voi fi cu el s.a.m.d.
Cel mai recent răspuns: &Mariana&240 , utilizator 15:12, 8 Decembrie 2021
Buna ziua,
Adresati-va unei asociatii pentru ajutor, o sa va fie greu singura, mai ales daca nu aveti unde pleca in Romania cu minorul.
Minorul are ambele cetatenii?
[ link extern ] /

Nu...are doar cetățenie romana
Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Adresati-va unei asociatii pentru ajutor, o sa va fie greu singura, mai ales daca nu aveti unde pleca in Romania cu minorul.
Minorul are ambele cetatenii?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)
Pasaport romin ? vasile89 vasile89 30 km de la granita rominiei in basarabia ,cum pot sa obtin pasaport romin,poate prin reintregirea familiei ? ..sunt atitea variante ca nustiu care este ... (vezi toată discuția)
Divort in olanda ContSters211095 ContSters211095 Buna Ziua, Doresc si eu disperata ajutorul d-voastra ! M-am casatorit in anul 2009 / 3 ianuarie cu cetatean olandez in Romania, Jud. Hunedoara (resedinta ... (vezi toată discuția)