avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pasaport romin ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pasaport romin ?

30 km de la granita rominiei in basarabia ,cum pot sa obtin pasaport romin,poate prin reintregirea familiei ? ..sunt atitea variante ca nustiu care este buna ! #-o
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:51, 28 Februarie 2010
Obtineti pasaport romanesc doar dupa obtinerea cetateniei romane.
Ceea ce e foarte greu, chiar si prin reintregirea familiei sau casatoria cu un cetatean roman, tot dureaza de la 10 la 20 de ani - stiu cazuri de 18 ani si tot nu au reusit sa obtina cetatenie, doar rezidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate vikutzsa vikutzsa Buna! ziua! as vrea sa stiu daca este posibil ca sotul meu sa calatoresca impreuna cu mine in EU daca, eu sunt cetatean roman (cetatenie redobindita, cu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane prin casatorie kpas2005 kpas2005 in cazul cetatenilor moldoveni ,casatoriti cu cetateni romani ,care isi pastreaza domiciliul in republica molvova, cat timp dureaza obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)