avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietatea comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietatea comuna

Ce masuri poate lua asociatia de proprietari in cazul proprietarilor de apartamente care depoziteaza bunuri personale pe casa scarii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:49, 9 Decembrie 2021
prima masura este sa stati de vorba !...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial asociatia de proprietari prin reprezentat legal detine competenta sa comunice proprietarilor dispozitiile in vigaore care impun ca partile comune sa nu fie ocupate/depozitate bunuri personale.
Daca proprietarii sunt reticenti,asociatia de proprietari are dreptul sa sesiseze oficial ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociații de proprietari - obiecte depozitate pe spațiile comune SadMaria SadMaria Cum se procedeaza in cazul obiectelor depozitate pe casa scarii, la bloc? S-a stat de vorba cu proprietarii care incalca regulile dar aceștia refuza sa își ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt instrumentele prin care un administrator ... RODICA HANES RODICA HANES Buna ziua. Care sunt instrumentele prin care un administrator sau un presedinte de bloc poate sa faca locatarii sa nu mai depoziteze lucruri pe casa scarii ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri poate lua asociația de proprietari pentru ai determina ... 08pisica 08pisica Ce măsuri poate lua Asociația de proprietari pentru ai determina pe cei care considera ca pot folosi spatiu comun in interes personal, pe post de ... (vezi toată discuția)