avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce măsuri poate lua Asociația de proprietari pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce măsuri poate lua Asociația de proprietari pentru ai determina ...

Ce măsuri poate lua Asociația de proprietari pentru ai determina pe cei care considera ca pot folosi spatiu comun in interes personal, pe post de depozit,fără acordul nimănui, sa elibereze spațiile respective?
Nu numai ca se încalcă reglementarile in vigoare, se împiedica și igienizarea corespunzătoare a spațiilor respective ( de trecere)
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:59, 27 Octombrie 2020
legiuitorul a impus obligatia ca asociatia de proprietari sa intocmeasca regulament de ordine interioara in care sa fie consemnate reguli generale privind utilizarea partii comune de condominiu
In speta,asociatia de proprietari este competenta sa informeze oficial locatarii care utilizeaza exclusiv partea comuna cu obligatia dezafectarii bunurilor si eliberarea partii comune
Va mai puteti adresa si ISU, Pompierilor, daca acele marfuri... sunt depozitate pe culoare, blocheaza sau ingreuneaza accesul la usile de evacuare in caz de incendiu, cutremur...
Daca la nivelul asociatiei de proprietari factorii responsabili nu se implica pentru respectarea dispozitiilor in vigoare,puteti sesiza oficial directia corp control din primaria teritoriala care detine competente in aceasta directie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce demersuri legale pot face ca să scap de mormanul de lucruri depozitate de vecini pe peretele meu din spațiul comun? Miron A Miron A Ce demersuri legale, \"pașnice\" și tot odată eficiente pot face in privința \"spațiului comun\", concret e vorba de un imobil cu garsoniere, eu sunt ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc violetasaramet violetasaramet In blocul in care locuiesc unul dein vecini a ocupat si inchis abuziv intrarea secundara a blocului. Ce se poate face pentru a reda spatiul vechii utilizari? (vezi toată discuția)
Boxa subsol marioos marioos Buna ziua! In cazul in care detin o boxa la subsolul blocului imi trebuie autorizatie de constructie? Mentionez ca am acordul asociatiei de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)