avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Drepturile persoanelor cu handicap grav, permanent.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Drepturile persoanelor cu handicap grav, permanent.

Drepturile persoanelor cu handicap grav, permanent.
Ce se întâmplă în cazul în care primăria obligă o persoană cu handicap grav la plata impozitului pe clădiri (casa) și terenul pe care-l deține?
Este legal a obliga la plata persoana respectivă?
Este un abuz a salariatului primăriei?
Unde pot reclama pentru a remedia situația creată?
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite cladiri si masini pentru persoane fizice sfeta sfeta Am certificat de handicap grav permanent din 2009 si nu plateam impozit pe cladire si teren pana anul acesta cand mi s-a transmis ca din 2016 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozit pe teren pt. persoana incadrata in grad de handicap anda700 anda700 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Mama mea este persoana incadrata in grad de handicap grav , certificat cu termen de valabilitate permanent, ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)