avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, momentan sunt in CCC , copilul implineste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, momentan sunt in CCC , copilul implineste varsta de ...

Buna ziua, momentan sunt in CCC , copilul implineste varsta de 2 ani pe 2 martie, cand trebuie sa reîncep activitatea la locul de munca pentru a beneficia de stimulent de inserție? ( mentionez ca nu beneficiez de luna tatalui) multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 9 Decembrie 2021
- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, atunci mama va putea beneficia de CCC pana inclusiv in ziua cand copilul implineste varsta de 2 ani. Revenirea se va face in data de 3 martie.

- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, indiferent daca solicita sau nu acest drept, atunci durata CCC pentru mama se va diminua cu o luna. Revenirea se va face in data de 3 februarie.
In aceste conditii, mama persoana care se afla in concediu pentru cresterea copilului poate opta pentru concediu fara plata sau, dupa caz, pentru realizarea de venituri supuse impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog frumos cer și eu informație. am un copil ... nimenea nimenea Bună ziua! Va rog frumos cer și eu informație. Am un copil care va împlini 1an si 6 luni pe 21 sept 2021. Am beneficiat de la data de 1 martie 2020 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi puteti spune care ar fi data maxima la care ar ... Erica88 Erica88 Buna ziua. Imi puteti spune care ar fi data maxima la care ar trebui sa ma intorc la serviciu dupa concediu crestere copil daca copilul este nascut pe data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)