avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe vamale la import de argint din Thailanda pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe vamale la import de argint din Thailanda pentru comercializare?

Buna seara!
Aproximativ ce taxe vamale trebuie sa platesc pentru a face import de argint din Thailanda pentru comercializare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ValeriuC1 , utilizator 17:59, 13 Decembrie 2021
În momentul în care argintul ajunge în România, se va completa o declarație vamală și o declarație TVA si se va plati TVA-ul pentru valoarea importului. Pentru curs baht tailandez, vedeti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)
Tva la facturile din import mihaelamoraru65 mihaelamoraru65 Sunt mai noua in bransa in ce priveste facturile din import si as vrea sa intreb care e regimul pt TVA la facturile sosite ? trebuie platit inainte ? se ... (vezi toată discuția)