avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca arendasul devine intre timp Persoana Fizica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca arendasul devine intre timp Persoana Fizica Autorizata / ...

Daca arendasul devine intre timp Persoana Fizica Autorizata / Intreprindere Individuala / Intreprindere Familiala etc...cu acelasi nume, doar ca se identifica cu Cod Unic de Inregistrare Fiscala, se poate face modificarea la contractul de arendare prin act aditional ? Sau e necesara rezilierea contractului initial si incheierea unui nou contract ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:47, 10 Decembrie 2021
Da, se poate. Practic se materializează o cesiune de contract.
Faceți un act adițional în care specificați doar că persoana fizică își cedează toate drepturile și obligațiile derivate din contractul de arendă și că proprietarul consimte la aceasta.
E perfect valabilă și a doua variantă.

Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditonal la contract de arenda AndronacheIonica AndronacheIonica Buna ziua . Ma adresez specialistilor in domeniu , cu rugamintea de a-mi raspunde la cele ce urmeaza . In ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda trecut pe pfa androceul1948 androceul1948 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat corect in situatia:Ca arendas persoana fizica am contract civil de arenda cu arendator ,persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare gutica gutica arendas persoana fizica , cu contracte de arenda in derulare , incheiate cu diverse persoane inregistrate la finante si primarie . intre timp arendasul si-a ... (vezi toată discuția)